DESKUNDIG ADVIES BIJ JE VIRTUAL CLASSROOM BUSINESS CASE


Je hebt kennisgemaakt met de mogelijkheden van online, virtual classrooms, en wilt een goede afweging maken voor je de beslissing neemt om deze deel uit te laten maken van het trainingsaanbod binnen je organisatie. Heel verstandig. Ik ben de afgelopen jaren meerdere organisaties tegengekomen die enthousiast zijn gestart, meerdere licenties hebben aangeschaft en helaas zijn afgehaakt omdat iets te gemakkelijk werd gedacht over deze verandering in werkwijze. Met alle kennis en ervaring die ik heb kan ik je ondersteunen bij het maken van een business case, waarin je alle aspecten van het werken met online classrooms op een rijtje krijgt, weet waar je aan begint en hoe dat je dat het best kunt doen.
Ik ben Karin, virtual classroom consultant, online trainer en business coach voor experts en trainers en ontwikkelaar van leuke, interactieve online programma's.


OVER KARIN

 

Karin Hornstra is Virtual Classroom expert en business coach voor online trainers. Ze laat zien dat online ook heel persoonlijk kan zijn!

 

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP