DE BOUWSTENEN VAN JE ONLINE TRAINING VIPDAG

DATUM: op aanvraag

LOCATIE: Steenwijk

Een dag voor startende en gevorderde online trainers

Een dag waarop je de outline, de opzet voor je online training gaat maken. Een echt VIP dag, waarbij je de avond voorafgaand aan deze dag al aankomt in Steenwijk.

WAT KRIJG JE?

Op een mooie, rustgevende locatie in Noord-Nederland ga je een intensieve dag aan de slag met je eigen online training. DE BOUWSTENEN VAN JE ONLINE TRAINING is een systematiek waarmee je stap voor stap je eigen online training gaat ontwikkelen.

Ken je dat? Je bent online trainer en hebt kasten vol materialen en op je computer staan vele werkboeken en trainingsvideo's. Een online training is iets heel anders dan een traditionele face to face training en het is niet mogelijk om je trainingsopzet en je materialen één op één over te zetten naar je online training. Veel trainers worstelen hier mee. Met dit door mij ontwikkelde systeem ga je stap voor stap je nieuwe online training ontwikkelen en als je dit systeem eenmaal hebt geleerd kun je elke volgende online training zelf ontwikkelen. Aan het eind van deze dag staat je nieuwe trainings-outline /opzet klaar. Je weet precies hoe jouw training er uit komt te zien, en kunt hem als het ware al voor je zien. Wat je wel of niet gaat delen in je training is geen vraag meer, op basis van concrete argumenten heb je hier een keuze in gemaakt. Je weet wat voor materialen je gaat maken en hoe ze er uit gaan zien. Je hebt een goede inschatting van de tijd die het ontwikkelen van je materialen je gaat kosten. Je hebt een stappenplan en tijdpad klaarliggen, weet waar je moet beginnen en wat je aan extra tools of ondersteuning nog nodig hebt. We maken gebruik van scrum bij het ontwikkelen van het stappenplan en tijdpad. Voorafgaand aan de VIP dag hebben we een intakegesprek via skype, zodat ik me kan inlezen in jouw bedrijf en me goed kan voorbereiden. Zes weken en drie maanden na afloop van de VIP dag hebben we weer een skype sessie, waarin we samen kijken hoe het gaat en hoe ik je verder kan helpen.

Een VIP dag is bij mij ook echt een VIP dag op een prachtige locatie.

Ik ken dat zo goed, vroeg je bed uit, in de auto of in de spits in de trein. Je bent al moe als je op de plaats van bestemming bent. Ik wil graag dat mijn VIP klanten heerlijk uitgerust aan de slag kunnen gaan. Je komt met de trein naar Steenwijk en daar stap je in een taxi die je naar Huis ten Wolde brengt. Je geniet van een heerlijk driegangen diner, kunt gebruik maken van sauna en zwembad en rust uit in één van de luxe hotelkamers van Huis ten Wolde. De volgende dag, na het ontbijt, starten we met de training. Inbegrepen zijn dus je treinkaartje in Nederland, taxivervoer naar je hotel, diner, glas wijn of anders, wellness, overnachting, ontbijt en lunch. Huis ten Wolde ligt op een schitterende locatie aan de rand van landgoed de Eese.

Deze dag bespaart jou heel veel tijd die bij veel trainers verloren gaat met het maken van verkeerde keuzes.

DE BOUWSTENEN VAN JE ONLINE TRAINING VIP DAG € 1499,- ex btw

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP