ONLINE GROEPSPROGRAMMA Virtual Classroom trainers is gestart op 9 november 2016

NIEUWE OPLEIDINGEN EN TRAININGEN

Groepsprogramma voor virtual classroom trainers

Trainingen geven zonder files en reistijd, op elke plek ter wereld. Hoe zou dat er uit zien? Stel je voor, een online trainingsruimte waarin je gebruik kunt maken van een whiteboard, een flip-over en meerdere aparte ruimtes. Een trainingsruimte met veel tools voor interactieve trainingen. Jij achter je bureau thuis, of vanuit je adres ergens ver weg in de zon. Je deelnemers achter hun eigen computer in Nederland, of misschien wel internationaal. Is dit de toekomst? Je hoeft hier niet meer op te wachten, het is er al.


Virtual Classroom trainingen worden in Nederland inmiddels ingezet bij veel grote organisaties, maar ook door zelfstandige (internationale) trainers. In te zetten als zelfstandige training, maar kan ook perfect onderdeel uitmaken van een blended training. Het kan allemaal, en met de toename aan mogelijkheden ontstaat er een vraag naar goed opgeleide mensen die een ondersteunende en faciliterende rol willen spelen bij het organiseren en geven van Webinars en Virtual Classroom trainingen.


Groepsprogramma virtual classroomtrainers 2017

Dit programma, dat tot en met eind 2016 door veel trainers succesvol is afgerond geef ik op dit moment alleen nog als incompany training.


Wil je dat ik je op de hoogte hou? Schrijf je dan hieronder in voor de interesselijst 2017

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP