DESKUNDIG ADVIES BIJ DE AANSCHAF VAN MIFI OF MOBIELE ROUTER


Mijn klanten hebben in elk geval één ding gemeen: ze hebben een goede internetverbinding nodig. Ik maakte jaren geleden al gebruik van een 3G mifi die me heel wat keren heeft geholpen op plekken waar onverwacht toch geen goede verbinding was. Afgelopen winter werkte ik vanuit Spanje op een plaats met een wat minder stabiele verbinding, en daar was de mifi weer mijn redding. Een collega kwam over, en haalde bij een leverancier voor mij een nieuwe mifi op, en ik kon mijn werk weer doen. Ik merkte dat ik veel vragen kreeg over dit soort oplossingen en als service voor mijn klanten ben me hierin gaan verdiepen. Koop je bij mij een mifi, dan kun je in een besloten community gebruik maken van de ervaringen van mij en van mijn klanten. Mijn mifi's en mobiele routers gaan de hele wereld over. En heb je een bijzonder probleem? Dan stem ik met mijn leverancier af wat voor jou de beste oplossing is. Neem contact met me op voor meer informatie.
Ik ben Karin, virtual classroom consultant, online trainer en business coach voor experts en trainers en ontwikkelaar van leuke, interactieve online programma's.


OVER KARIN

 

Karin Hornstra is Virtual Classroom expert en business coach voor online trainers. Ze laat zien dat online ook heel persoonlijk kan zijn!

 

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP