LIVE ONLINE TRAINERS

Live online trainingen geven in een virtual classroom is een kunst en vraagt om specifieke kennis.

Het gaat hierbij om kennis van virtual classroom tools, van randvoorwaarden als internet, wifi, geluid en beeld, van ontwerp van een training, tot het geven van een training.

Als je als organisatie live online trainers wilt gaan inzetten kun je er voor kiezen om trainers op te laten leiden. Hiervoor hebben wij opleidingen, tooltrainingen en incompany trainingen. (Link onder woord opleidingen en tooltrainingen naar school voor online trainers)

Het kan in veel gevallen interessant zijn om in de opstartfase of structureel gebruik te maken van de diensten van een externe trainer met kennis en ervaring op het gebied van live online trainen.

De online trainers waar wij mee samenwerken hebben jarenlang ervaring in het geven van online trainingen. Ze kennen de virtual classroom tools als geen ander, weten hoe ze deelnemers tijdens een sessie betrokken houden en draaien hun hand niet om voor deelnemers die voor het eerst meedoen met een online training. Ze volgen zelf regelmatig trainingen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Onze trainers kunnen trainingen geven in het Nederlands, Engels en Duits.

Prijsindicatie van het inzetten van een live online trainer
Deze is lastig te geven, dit is afhankelijk van een aantal factoren.

Wil je meer weten over het inzetten van een gecertificeerde live online trainer?

Neem dan contact met ons op.