TRAININGEN GEVEN ZONDER REISTIJD EN FILES. ONLINE, INTERACTIEF EN HEEL PERSOONLIJK , Virtual Classroom trainingen zijn de toekomst, ook die van jou?

Je trainingen geven zonder files en reistijd, op elke plek ter wereld. Hoe zou dat er uit zien? Stel je voor, een online trainingsruimte waarin je gebruik kunt maken van een whiteboard, een flip-over en meerdere aparte ruimtes. Een trainingsruimte met veel tools voor interactieve trainingen. Jij achter je bureau thuis, of vanuit je adres ergens ver weg in de zon. Je deelnemers achter hun eigen computer in Nederland, of misschien wel internationaal. Is dit de toekomst? Je hoeft hier niet meer op te wachten, het is er al.

Virtual Classroom trainingen worden in Nederland inmiddels ingezet bij veel grote organisaties, maar ook door zelfstandige (internationale) trainers. In te zetten als zelfstandige training, maar kan ook perfect onderdeel uitmaken van een blended training. Het kan allemaal, en met de toename aan mogelijkheden ontstaat er een vraag naar goed opgeleide mensen die een ondersteunende en faciliterende rol willen spelen bij het organiseren en geven van Webinars en Virtual Classroom trainingen.

Steeds meer trainers willen wel graag online trainingen en webinars geven, maar zich ongestoord kunnen richten op waar ze goed in zijn: het geven van de training of presentatie. In 2016 is de eerste Nederlandse opleiding voor Virtual Classroom moderators gestart en de deelnemers aan deze opleiding zijn inmiddels in staat om trainers te ondersteunen en te ont-zorgen. Wil jij in 2017 starten met het geven van online trainingen in een Virtual Classroom, of ben je op zoek naar een moderator die je kan ondersteunen bij het organiseren van (internationale) bijeenkomsten? Wij hebben expertise en ervaring, vraag nu naar de mogelijkheden. In 2017 start een nieuwe opleiding voor Virtual Classroom moderators. Bel of mail voor meer informatie.


INTERESSE?
NEEM CONTACT OP