ONLINE LEEROMGEVING

Onze focus ligt op het gebied van live online trainingen-virtual classrooms. We merken echter dat veel van onze klanten naast een virtual classroom gebruik willen maken van een online leeromgeving.
Wat is het verschil tussen een virtual classroom en een leeromgeving?


Een virtual classroom is een online trainingsruimte waar je als trainer tegelijk met je deelnemers aanwezig bent. Je kunt elkaar horen en zien.

Een online leeromgeving is een plaats voor trainingen die deelnemers op elk moment en op elke plaats met internet kunnen volgen. Je hebt hier geen live contact met je deelnemers. Veel leeromgevingen zijn gebouwd in Wordpress, en er zijn veel verschillende plugins die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je pagina’s op te maken (pagebuilders) of om te zorgen dan je deelnemers geregistreerd worden en op tijd hun nieuwe lessen krijgen. (membershipplugins). Het is ook mogelijk om een leeromgeving te koppelen aan een betaal-mailsysteem, waarbij na betaling automatisch een proces in werking wordt gesteld waardoor de deelnemer toegang krijgt toe de eerste les of module van een training en mails ontvangt als een nieuwe les klaar staat.

Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring met vele leeromgevingen. We kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze, bij het ontwikkelen en inrichten van de leeromgeving en de koppeling met je betaal- of mail systeem.

 
 
shutterstock_148109477

Ik ben Karin, virtual classroom consultant, online trainer en business coach voor experts en trainers en ontwikkelaar van leuke, interactieve online programma's.


OVER KARIN

 

Karin Hornstra is Virtual Classroom expert en business coach voor online trainers. Ze laat zien dat online ook heel persoonlijk kan zijn!

 

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP