DE BOUWSTENEN VAN JE
ONLINE TRAINING

 

unieke training
speciaal voor online trainersOnline werken en trainen vanuit Groningen, Malaga, Berlijn of New York. Het is allemaal mogelijk. Je kennis online delen, geen files meer, en als je internationaal wilt werken, de hele wereld aan je voeten. Wil jij dat ook? Maak dan een vliegende start en zorg dat je erbij bent op 16 september


OVER KARIN


Ik zat heerlijk in Malaga in de zon aan mijn online trainingen
te werken terwijl het in Nederland winter was.

 
 

WAT GA JE LEREN DEZE DAG?

Je gaat veel leren, maar je gaat vooral zelf aan de slag met de opzet voor je eigen online training

Je gaat een grondige analyse maken van jouw deelnemer zodat je straks zeker weet dat je training aansluit bij zijn of haar wensen.
Je gaat smarte doelstellingen voor je training bepalen, zodat je hier transparant over kunt zijn naar je klanten.
Je gaat een heldere structuur ontwikkelen voor jouw unieke training, zodat je deelnemers straks snel duidelijk hebben op wat voor manier de training is opgebouwd.
Je gaat heldere, goed onderbouwde keuzes maken uit alle onderwerpen en kennis die jij zou willen delen, zodat je deelnemers precies krijgen wat ze nodig hebben.
Je gaat bepalen wat voor materialen je gaat maken voor je training en leert wat voor mogelijkheden en tools je hiervoor kun gebruiken.
Je gaat een stappenplan en tijdpad maken voor het ontwikkelen van je materialen, zodat je precies weet wanneer je je training kunt lanceren.
Je leert hoe je de deelnemers in je online training online kunt motiveren en wat voor extra’s je daarvoor kunt inzetten.
Je gaat bepalen op wat voor manier je straks jouw training gaat evalueren, zodat deze bij een tweede ronde nog beter wordt.

Het maken van goede keuzes


Veel van mijn klanten zijn lang blijven hangen in het ontwikkelen van die eerste, unieke, schitterende training. Een jaar is geen uitzondering, en twee jaar komt ook voor. En al die tijd waren ze niet in staat om hun klanten of deelnemers online te helpen met hun expertise. Veel tijd ging verloren, tijd waarin ze ook andere dingen hadden kunnen doen. Ook bij het ontwikkelen van een online training gaan de kosten voor de baten uit, en het terugverdienen van gedane investeringen laat zo heel lang op zich wachten. Heb jij je al aangemeld voor 16 september? Dan weet jij in elk geval zeker dat dit jou niet gaat overkomen. Jij stapt die dag rond 16.30 bij ons de deur uit met een uitwerkte trainingsopzet en een plan met tijdpad voor het ontwikkelen van je materialen. Je weet wanneer je training klaar is, en kunt beginnen met promoten.

Maak een vliegende start en zorg dat je er bij bent
op 16 september.
Voorkom dat ook jij blijft hangen bij
het ontwikkelen van je trainingsopzet.LEER ALLES WAT JE WILT WETEN IN 1 DAG OVER DE BOUWSTENEN VAN JE ONLINE TRAINING.
Aan het einde van deze dag heb je de gehele outline van je online training gereed!Wanneer?

16 september van
09.30-16.30

Waar?

Locatie: Huis ten Wolde

Huis ten Wolde is prachtig gelegen aan het natuurgebied de Eese, het plaatsje de Bult ligt naast Steenwijk precies tussen de 3 provinciën Overijssel, Drenthe en Friesland.

Wie?

Karin Hornstra

Karin is Virtual Classroom expert en businesscoach voor online trainers

Prijs?

tot 23 augustus 249,- ex BTW

Inclusief een heerlijke lunch!


HUIS TEN WOLDE
STEENWIJK