STRATEGIEDAG VIPDAG

DATUM: op aanvraag
LOCATIE: Steenwijk

Een dag voor startende en gevorderde online trainers met een eigen bedrijf.

Een dag waarbij wij samen met jouw strategie aan de slag gaan. Een echt VIP dag, waarbij je de avond voorafgaand aan deze dag al aankomt in Steenwijk.

WAT KRIJG JE?

Op een mooie, rustgevende locatie in Noord-Nederland ga je een intensieve dag aan de slag met de strategie van je bedrijf. Tijdens het ochtendgedeelte werken we aan de hand van jouw expertise aan je missie, je visie, je positionering en de manier waarop je je bedrijf gaat ontwikkelen/doorontwikkelen.

Het middaggedeelte staat in het teken van de trainingen die je gaat ontwikkelen en de manier waarop. Wordt het online, blended of bijvoorbeeld via een virtual classroom. Je krijgt inzicht in de verschillende tools die je hiervoor kunt gebruiken en kunt op basis van criteria als complexiteit, functionaliteiten en kosten hier een afgewogen keuze in maken. Je hebt in beeld op wat voor manieren deelnemers aan je trainingen zich kunnen registreren en betalen en gaat ook hier een keuze in maken die bij jou en je bedrijfsvoering past. Je weet of je zelf wel of niet gaat leren hoe bepaalde systemen werken (hoe technisch ben jij?) en wat je beter kunt kunt uitbesteden.

Na afloop van deze dag heb je een realistisch stappenplan op papier staan met daarin een tijdpad, je investeringen en de benodigde tijd. Voorafgaand aan de VIP dag hebben we een intakegesprek via skype, zodat ik me kan inlezen in jouw bedrijf en me goed kan voorbereiden. Zes weken en drie maanden na afloop van de VIP dag hebben we weer een skype sessie, waarin we samen kijken hoe het gaat en hoe ik je verder kan helpen.

EEN VIP DAG IS BIJ MIJ OOK ECHT EEN VIP DAG OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

Je komt met de trein naar Steenwijk en daar stap je in een taxi die je naar Huis ten Wolde brengt. Je geniet van een heerlijk driegangen diner, kunt gebruik maken van sauna en zwembad en rust uit in één van de luxe hotelkamers van Huis ten Wolde. De volgende dag, na het ontbijt, starten we met de training. Inbegrepen zijn dus je treinkaartje in Nederland, taxivervoer naar je hotel, diner, glas wijn of anders, wellness, overnachting, ontbijt en lunch.

MET DIT PROGRAMMA VOORKOM JE DAT JE START MET EEN VERKEERD BEELD VOOR OGEN, TOOLS GAAT AANSCHAFFEN DIE JE ACHTERAF TOCH LIEVER NIET GAAT GEBRUIKEN, EN VEEL TIJD EN GELD VERLOREN LAAT GAAN

INVESTERING

STRATEGIEDAG VIP DAG €1499,- ex btw