SUMMERSCHOOL LIVE ONLINE TRAINEN

Ik kom regelmatig trainers tegen die niet op de hoogte zijn van de mogelijkheden om echte live online trainingen te geven.

Het verschil tussen een webinar (zenden met wat interactie via de chat ) en echte live online trainingen geven in virtual classrooms is ook niet voor iedereen duidelijk.
Ik merk dat er trainers en docenten zijn voor wie de stap naar live online trainen best groot is. Onbekend maakt onbemind? Misschien best logisch als je een opleiding hebt gevolgd waarin je hebt geleerd om voor een groep te staan waarbij je deelnemers een hand kunt schudden en in de ogen kunt kijken.

Voor iedereen die laagdrempelig kennis wil maken met de mogelijkheden van live online trainen heb ik een korte summer-course ontwikkeld.

WAT IS HET?

Een korte interactieve training van drie live online lessen van een uur waarin je de basics leert van het geven van live online trainingen in een virtual classroom. Je maakt tijdens de training kennis met twee virtual classroom tools, Adobe Connect en vitero.

De inhoud van de training kun je ook gebruiken voor je interactieve webinars en trainingen in andere online omgevingen.

ONDERWERPEN PER TRAINING

1. Betrokkenheid, interactie en samenwerking in je live online training.
2. Ontwikkelen en organiseren van je live online training
3. Inzetten van live online trainingen in een blended leertraject.

DATA 1: 2, 3 en 4 augustus van 09.30-10.30.
DATA 2: 14,15 en 16 augustus van 14.00-15.00.

De bijeenkomsten worden opgenomen en je krijgt toegang tot een leeromgeving met checklists, materialen en een forum waar je je vragen kunt stellen.

Er is een beperkt aantal plaatsen voor deze nieuwe, unieke basis training en als je mee wilt doen geef je dan snel op. Je betaalt voor deze gave basistraining 119 euro ex btw.