VIRTUAL CLASSROOM MODERATOR

Live online trainingen geven in een virtual classroom is een kunst en vraagt om specifieke kennis.

Het gaat hierbij om kennis van virtual classroom tools, van randvoorwaarden als internet, wifi, geluid en beeld, van ontwerp van een training, tot het geven van een training.

Als je als organisatie live online trainingen wilt gaan inzetten kun je er voor kiezen om trainers op te laten leiden. Hiervoor hebben wij opleidingen, tooltrainingen en incompany trainingen.

Het kan in veel gevallen interessant zijn om in de opstartfase of structureel gebruik te maken van de diensten van een externe moderator/co-trainer met kennis en ervaring op het gebied van live online trainen. De moderator speelt tijdens de training een ondersteunende rol en kan de spreker of (beginnende) online trainer ondersteunen met de techniek en als co-trainer.

De moderators/co-trainers waar wij mee samenwerken hebben jarenlang ervaring in het geven van online trainingen. Ze kennen virtual classroom tools als geen ander, draaien hun hand niet om voor technische problemen en zorgen dat de trainer zich kan focussen op de inhoud van de training. Onze moderators volgen zelf regelmatig trainingen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Onze moderators spreken Nederlands, Engels en Duits.

Prijsindicatie van het inzetten van een moderator
Eenvoudig traject voor een training van een uur, met testen, voorbereidingen, aanwezigheid voor, tijdens en na de training en edit van de opname start vanaf 500 euro.

Een traject van 2 uur met als extra ondersteuning en advies voor het omzetten van een bestaande training naar een live online training start vanaf 1200 euro.

Wil je meer weten over het inzetten van een gecertificeerde moderator? Neem dan contact met ons op.