VIRTUAL CLASSROOM TRAINERS VIP

VIRTUAL CLASSROOM TRAINER IN EEN DAG!

Je leert werken met Adobe Connect, de virtual classroomtool waarmee je hele interactieve trainingen kunt geven. Je leert hoe je een online training kunt ontwikkelen. En je leert hoe je als trainer een online training kunt begeleiden.


We werken met Adobe Connect ( jaarlicentie eerste jaar 436 euro) een Virtual Classroomtool waarin je interactieve, hele persoonlijke trainingen én webinars kunt geven. Deze training geef ik normaal gesproken alleen maar online en alleen op deze dag na het event is het mogelijk om op dezelfde locatie in één dag te leren hoe je met de techniek om gaat, hoe je een virtual classroomtraining opzet en je heb na afloop van deze training je eerste online training klaar staan voor gebruik. Je hoeft alleen nog maar zelf je klanten te gaan werven.


In een dag je eerste Virtual Classroom training klaar hebben staan

Je investering voor deze bijzondere dag is 1499 euro, waarvoor je:
* In een dag je eerste virtual classroom training klaar hebt staan
* Onbeperkt toegang krijgt tot een online leeromgeving met video materialen, tutorials en veel tips als naslagwerk
* Toegang krijgt tot de Toolbox van de online trainer, met vele tools die ondersteunend zijn bij het ontwikkelen van je materialen.
* Toegang krijgt tot de Virtual Classroom community facebookgroep waar je onbeperkt je vragen kunt blijven stellen
* Je krijgt voorafgaand aan deze trainingsdag een uur business-coaching als ondersteuning bij je voorbereidingen.
* Na deze trainingsdag ga je zelf oefenen, en als je zover bent plan je een afspraak met me in waarin je met mij gaat oefenen en de puntjes op de i zet.
* Gegarandeerd je eerste training binnen een maand kunt gaan geven. Start maar vast met promoten zou ik zeggen!


Je krijgt voorafgaand aan deze dag een aantal opdrachten thuisgestuurd zodat we tijdens de VIP dag direct van slag kunnen gaan. Ik kan je ondersteunen bij de aanvraag van je Adobe Connect licentie.


Een VIP dag is bij mij ook echt een VIP dag op een prachtige locatie.

Je komt met de trein naar Steenwijk en daar stap je in een taxi die je naar Huis ten Wolde brengt. Je geniet van een heerlijk driegangen diner, kunt gebruik maken van sauna en zwembad en rust uit in één van de luxe hotelkamers van Huis ten Wolde. De volgende dag, na het ontbijt, starten we met de training. Inbegrepen zijn dus je treinkaartje in Nederland, taxivervoer, diner, glas wijn of anders, wellness, overnachting, ontbijt, lunch, en je taxi terug naar Steenwijk.
In 1 dag Virtual Classroom trainer VIP € 1499,- ex btw

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP