WEBINAR
2 MAART 20:00 UUR

 

over het geven van online trainingen en programma's speciaal voor online trainers


Ik ben Karin, online trainer, business coach voor experts en trainers en ontwikkelaar van leuke, interactieve online programma's.


Op 16 feb geef ik het webinar: online trainen vanuit Groningen, Berlijn en Malaga In dit webinar leer ik je alles over online trainen. Dit webinar geef ik vanuit Malaga. Een geweldig voordeel van het geven van online trainingen is dat je dat vanuit elke plek kan doen.


OVER KARIN

Welke onderwerpen komen voorbij?

Hoe zet je een training op?

Over het te lang wachten op die ene hoge golf en het maken van de juiste keuzes

Wat heb je nodig?

Online academy, LMS, Virtual Classrooms, Registratie van deelnemers, betaalsystemen, ik loods je hier langs stappen die je kunt nemen om als online trainer aan de slag te kunnen gaan.

Hoe nu verder?

Ik laat je zien hoe jij morgen kunt starten met de ontwikkeling van je eigen online training.

Drie jaar geleden werkte ik nog als interim manager en reisde vele kilometers door het hele land. Nu werk ik volledig online en deze winter zelfs vanuit Zuid Spanje.

In dit webinar vertel ik je hoe ook jij online, interactieve, persoonlijke trainingen kunt geven zonder dagelijks uren in de file te staan. Opdrachtgevers en klanten zullen blij met je zijn! En natuurlijk beantwoord ik al je vragen over online wonen en werken in de zon in Malaga.

Schrijf je in
00

dagen


00

uur


00

minuten


00

seconden


Wie geeft het webinar?

Karin Hornstra

Virtual Classroom expert en business coach voor online trainers.

Laat zien dat online ook heel persoonlijk kan zijn!

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP