Business Coach Steenwijk

Karin Hornstra Business coach Steenwijk

Zoek jij een Business Coach in de omgeving van Steenwijk?

Ben jij zzp’er, woon je in de omgeving van Steenwijk en zoek je hulp van een Business Coach  bij het doorontwikkelen van je bedrijf?

Wil je een verdienmodel ontwikkelen waarbij je meer klanten kunt helpen? 

Wil je af van het uurtje factuurtje? 

Heb je andere vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering of marketing? 

 Dan ben je hier op de juiste plek.

Karin Hornstra Business coaching Steenwijk

Business coach in de bossen bij Steenwijk

Nadat ik jarenlang als zelfstandig (project) manager bij grote organisaties werkte begon ik in 2013 opnieuw. Nu als Business coach speciaal voor zzp’ers en kleine bedrijven. 

Ik werk grotendeels online, een deel van het jaar vanuit de bossen in de Eese, en een deel reizend  in onze camper door Nederland en Spanje. 

De afgelopen jaren heb ik vele zzp’ers geholpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. Van het ontwikkelen van een online verdienmodel, ondersteuning bij de lancering van nieuwe diensten tot het opzetten van een retraite in Frankrijk. 

Ik ben bedrijfskundige (MBA) en volgde vele opleidingen op het gebied van veranderkunde, online trainen en marketing. 

Ik maak graag kennis met je. Online, (online afspraak kun je hieronder zelf inplannen) in Steenwijk of bij Fredeshiem in de Eese. (bel voor de laatste opties even 0648505782

We kunnen dan samen kijken of ik de Business coach ben die jou kan helpen. 

Tarief en pakketten voor Business coaching in Steenwijk

Uur

225
excl. BTW
 •  

Maand

600
excl. BTW
 • Adviesgesprekken via Zoom
 • Zelf je afspraken inplannen in mijn agenda
 • Whatsapp, Signal of Slack voor je vragen tussendoor

3 Maanden

1479
excl. BTW
 • Adviesgesprekken via Zoom
 • Zelf je afspraken inplannen in mijn agenda
 • Whatsapp, Signal of Slack voor je vragen tussendoor
 • Mogelijkheid om live in de Eese of Steenwijk af te spreken

6 Maanden

2749
excl. BTW
 • Adviesgesprekken via Zoom
 • Zelf je afspraken inplannen in mijn agend
 • Whatsapp, Signal of Slack voor je vragen tussendoor
 • Mogelijkheid om live in de Eese of Steenwijk af te spreken

Wat vinden klanten van Karin

"Ik koos voor jou als business coach omdat je zo nuchter en to the point op mij overkwam. Je beloofde me geen gouden bergen, maar ging met me op klantonderzoek uit. Meten is weten en zo kwamen we erachter wat er mogelijk was voor mij.

Je leerde me hoe ik focus aan kon brengen in de wirwar van mogelijkheden. Daardoor kwam ik eindelijk in de 'doe' stand en kon ik verder gaan met mijn plannen. Ik ben blij dat ik nog steeds altijd een beroep op je kan doen.

Als ze je niet kennen, dan kunnen ze niet voor je kiezen. Je leerde me dat ik mijn bescheidenheid achter me moest laten en zichtbaar moest zijn. Niet om te verkopen, maar om mensen mee te nemen in mijn passie. Toen ging het verkopen eigenlijk vanzelf.