Wil jij graag meer weten over de mogelijkheid om programma’s met een waarde van minimaal 50.000 te ontwikkelen en te verkopen?  

Trainingsbureau, consultancy, advocatuur, accountancy of…..

Je bent eigenaar/partner/ CEO, in elk geval beslisser binnen jouw dienstverlenende organisatie. Ook jij hoort en leest verhalen over hoe andere, vergelijkbare organisaties, op een andere manier, met andere business-of verdienmodellen, op een eenvoudiger manier meer omzet genereren.

Misschien lig je daar zelfs wel eens van wakker. Dat is herkenbaar en zeker niet vreemd.

In mijn advies praktijk merk ik regelmatig dat klanten de mogelijkheden die er zijn met hun expertise onderschatten. Inmiddels heb ik meerdere klanten die over zijn gestapt van korte interventies, naar langere adviestrajecten.

Adviestrajecten die jij aanbiedt vanuit jouw expertise, jij bent de expert en bent in de lead. 

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op voor het maken van een afspraak.

Karin, ik zou graag eens met je willen praten over...

13 + 15 =

Wij gebruiken je gegevens alleen om contact me je op te nemen  (Privacy Statement)