GRATIS ONLINE TRAININGEN

In deze live trainingen vertel ik je graag meer over businessmodellen en over succesverhalen waar jij inspiratie uit kunt halen. Doe mee! Het is gratis!

Inspiratie-webinar

Maandag 19 november om 10.00

Leer van succesverhalen!

3 Businessmodellen voor schaalvergroting en locatie onafhankelijk werken. 

Tijdens dit webinar ga je kennis maken met drie bijzondere businessmodellen. Businessmodellen die hun succes hebben bewezen, waarvan je kunt leren en inspiratie kunt opdoen.

Hoe een leiderschapsgoeroe en een consultant op een slimme manier duizenden klanten helpen terwijl ze minder werken en veel meer omzet genereren.

Ik heb ontdekt hoe ze dat doen, wat hun businessmodel is,  en deel die kennis graag met je.

Doe gratis mee en leer van succesverhalen!  

 

Gratis Live Online Training

Van interim-manager naar online bedrijfskundige

Deze inspiratietraining gaat over succesverhalen van zelfstandig ondernemers die de stap durfden te zetten en kozen voor een ander businessmodel.  Zij werken inmiddels succesvol op een manier waarop ze hun dromen waar kunnen maken. Met minder uren, vanuit dat huis in het buitenland, vanuit die camper, en met voldoende tijd voor gezin en hobbies.

Ze vertellen je wat de aanleiding was om te kiezen voor een ander businessmodel, hoe ze hebben aangepakt en waar ze tegenaan liepen.

Schrijf je hieronder in, dan ontvang je een mail als de volgende datum bekend is:

8 groei-strategieën voor opleiders en trainers

 

GRATIS live bedrijfskundige tips voor trainers en consultants op facebook

Je kunt hier wekelijks meedoen met facebook live sessies over bedrijfskundige onderwerpen en tips voor trainers ontvangen. 

Volg mij op social media