Corona. Het eerste wat ik deed was een hangmat kopen en daar heb ik heel wat prachtige voorjaarsdagen  in geluierd. Dat beviel zo goed, dat ik begon te dromen over een sabbatical, maar het liep allemaal anders…

13 maart werden de stekkers uit alle live projecten getrokken en de dagvoorzitterschappen, heisessies en trainingen verdwenen uit mijn agenda. Gelukkig was ik al een aantal jaren goed aan het werk als webinarhost. Die vaardigheid was ineens enorm in trek en dus ben ik met enige tegenzin uit mijn hangmat gestapt en heb de handen uit de mouwen gestoken. 

De bouw van de nieuwe judithdebruijn.nl, heb ik stilgelegd, het was ineens niet meer relevant. In plaats daarvan heb ik de url die ik al een tijdje had, webinarhost.nl, geactiveerd en er een website omheen gebouwd. Daar heeft Denise Oerlemans, vormgeefster van dit blad, me heel goed bij geholpen. 

Ons charterschip kreeg ook direct klappen te verduren: alle reizen van het voorseizoen werden gecanceld. Terwijl de rest van de vloot voor Pampus lag om overheidssteun op te eisen, pasten wij ons zomeraanbod aan: “Gaat die bijzondere gezinsvakantie naar Vietnam niet door dit jaar? Beleef dan een mooi avontuur op de klipper Nova Cura!”.  De prijzen gingen omhoog en toen de campings weer open gingen, lanceerden wij een bescheiden facebook campagne en zat ons schip binnen een week voor de hele zomer vol. Ook de nieuwe ‘Go with the Flow reizen’ deden het uitstekend. Daardoor hebben we weliswaar een kort, maar lucratief vaarseizoen gehad. 

Wil je verder lezen, geef je op voor het gratis magazine vol met leuke artikelen over verdienmodellen en avonturen van ondernemers.

dit veld niet invullen s.v.p.