Ik vertrek, maar dan een beetje anders!

Eind vorig jaar vroeg Jessica of ik het businessplan van Casa Madrettor met een bedrijfskundige blik wilde bekijken en hoe meer ik las, hoe meer ik onder de indruk kwam. Van het idee, de locatie, maar ook van de gedegen manier waarop Jessica en haar man dit idee aanvliegen.

Ik denk niet dat zij geselecteerd worden voor deelname aan ‘Ik vertrek’. 

Vorige week vertrokken we weer naar Spanje en ik had al gezien dat Casa Madrettor min of meer op de route lag.

Het was al wat later in de middag en als ik nog mooie foto’s wilde maken bij Casa Madrettor moesten we opschieten. Langs kronkel-weggetjes en kleine Spaanse dorpjes kwamen we rond vijf uur aan in Quatretondeta. We namen nog een verkeerde afslag, dat gaat gemakkelijk daar, maar navigatie zorgde al snel dat we nog net voor donker op de plek van bestemming aankwamen. 

Dit is de plek, op een uurtje afstand van de Costa Blanca, waar Jessica de Kok en haar man deze oude Guardia Civil kazerne willen kopen en ombouwen tot luxe verblijfsaccommodatie, een walhalla voor wandelaars, wielrenners en rustzoekers. Heidagen, teambuilding, schrijf-en schilderweken, yoga-retraite, zelfs je trouwerij of familiefeest. In deze toekomstige moderne vesting met Moorse uitstraling kan alles. 

Casa Madrettor

Stoer, robuust, en wow, wat een mooie omgeving! We hebben hier een uurtje rondgelopen, sfeer geproefd en genoten van het echte, authentieke Spanje. 

Wil je meer lezen over het plan van Jessica en straks misschien zelf je training of retraite op deze mooie plek organiseren?

Lees dan verder over dit mooie initiatief in De kunst van Later.