Kickstart bedrijfskunde voor zzp'ers

Leren van de successen
van grote bedrijven

Karin Hornstra advies voor zzp'ers

Ik geloof dat zzp’ers in Nederland veel meer kunnen bereiken door gebruik te maken

van de bedrijfskundige kennis die binnen grote organisaties wordt gebruikt.

Waarom ik dat geloof,

Sterker nog! Waarom ik dat zeker weet?

Jarenlang werkte ik als manager en projectmanager bij grote organisaties. Organisaties met een missie, een visie, een positionering (??) en een strategie die beschreven stond in een duur boekwerk. 

Echt, lang niet alles ging goed bij deze organisaties. Gelukkig maar, want anders had ik daar geen leuke opdrachten kunnen uitvoeren. 

Maar van al die organisaties heb ik wel heel veel kunnen leren. En in deze roerige tijd waarin we door covid wekelijks worden opgeschud en nieuwe keuzes moeten maken zie ik dat organisaties die de basis op orde hebben het goed blijven doen. 

Zij zijn in staat om heel snel het roer om te gooien, om te veranderen, zodat ze nog steeds hun klanten kunnen helpen. Want daar draait het om toch!

Kickstart bedrijfskunde voor zzp'ers

Ik help zzp’ers met praktische, snel toepasbare bedrijfskundige tips en toepassingen waardoor ze betere keuzes maken, beter gaan presteren en gelukkiger worden. 

In de Kickstart bedrijfskunde krijg je toegang tot de kennis en methodes van grote organisaties. Op een manier die toepasbaar is binnen jouw zzp bedrijf. 

Waardoor ook jij in staat bent om net als die grote organisaties sneller te veranderen waardoor je in 2022 geen klanten en opdrachten verliest, maar juist beter gaat presteren. 

“strategie is niks meer of minder
dan het maken van keuzes”

Wat houdt de kickstart in?

Wat krijg je?

De kickstart bedrijfskunde begon op 17 januari met 7 onderwerpen die zzp’ers kunnen helpen om (nog) betere resultaten te behalen. 

De kickstart gaat door! Als community met maandelijks informatieve challenges/ trainingen via instagram live. 

Op maandag 21 februari start het tweede onderwerp ‘de waarde van je diensten’. Tot en met vrijdag 25 februari ontvang je elke ochtend om 10 uur in een besloten instagram groep de beste bedrijfskundige tips van grote organisaties. 

Als je niet aanwezig kunt zijn tijdens de live online meetings, dan kun je later op de dag de opnames bekijken en je vragen op instagram stellen. 

Je houdt zes maanden toegang tot deze besloten groep met alle inhoud, zodat je voldoende tijd hebt om deze tips in je bedrijf in te voeren.

Je ontvangt een werkboek waarin stap voor stap beschreven staat hoe je de tips en adviezen in je eigen bedrijf kunt invoeren. 

Je kunt al je vragen stellen in de groep. 

Onderwerpen tijdens de kickstart

Strategie Marketing Sales Gewoontes Mindset Zichtbaarheid Keuzes Businessmodel canvas Verdienmodellen Innovatie Onderzoek Bedrijfskundige modellen Leiderschap Money mindset Cultuur Blue ocean strategie Ikigai

"Als de wind van verandering waait, bouwen sommigen muren en anderen windmolens" ​

Inhoud eerste challenge, de bedrijfskundige basis

1

Wat is de basis van je bedijf?

2

Het onderscheidend vermogen van je bedrijf 

3

Welke vaardigheden zijn nodig binnen jouw bedrijf 

4

Eenvoud in alles 

5

Start before you are ready

6

Weet waar jij je winst uit haalt

7

Laat weten dat je er bent

8

Bonus les: je strategie

Bonus!

Speciaal voor deelnemer aan deze kickstart: het Klein bedrijfskundig woordenboek voor zzp’ers .

Het overkomt mij ook, gebruik van ‘beroepsjargon’, woorden die binnen de organisaties waarvoor ik werkte heel normaal waren, maar waarvan ik merkte dat veel mensen ze niet kennen. 

Een praktisch document met veel a la Japke d. Bouma onbegrijpelijk ‘jeukwoorden’ die je regelmatig voorbij ziet komen met een duidelijke uitleg en veel aanvullende tips.

Kickstart bedrijfskunde voor zzp'ers

Doe 6 maanden mee voor €9,99 per maand

Excl. BTW

Wat vinden klanten van Karin en de kickstart?

"De reden dat ik voor jou als business coach gekozen heb is dat je nuchter en to the point op mij bent overgekomen. Geen beloften die je niet kunt waarmaken, geen - “gouden bergen “ - verhaal, maar eerlijke en directe feedback"

Gaaf! Ik blijf je volgen want je bent zo motiverend en hebt zoveel ervaring. Je legt duidelijk uit, bent super enthousiast en nuchter. Ik ben heel erg blij dat ik me heb ingeschreven voor de Kickstart!

Het inspireert, je vertelt het kort en bondig en tegelijk heel informatief! Ik blijf je volgen in de groep!

FAQ

Het programma is inmiddels een insta community geworden en begon op 17 januari. Op 21 februari start een nieuw onderwerp: de waarde van je diensten

Dat hangt heel erg af van je bedrijf, je hebt in elk geval een half jaar de tijd om hiermee aan de slag te gaan. 

Als je zzp’er bent en zelf ook het gevoel hebt dat je meer uit je bedrijf kunt halen

Misschien een leuke aanleiding om te beginnen met instagram? Het aanmaken van een account is erg simpel. Wil je geen insta account? Kijk dan even naar dezelfde kickstart maar dan voor facebook. 

Ja, ik wil graag leren van grote organisaties!

Ik doe een half jaar mee en betaal ineens!
€49
00

excl. BTW
  •