Ontvang direct mijn Klein Bedrijfskundig Woordenboek

Het overkomt mij ook, het gebruik van ‘beroepsjargon’, woorden die binnen de organisaties waarvoor ik werkte heel normaal waren, maar waarvan ik merkte dat veel mensen ze niet kennen of ‘niet goed’ gebruiken.

Terwijl wat kennis van bedrijfskundige termen en modellen jou als zzp’er juist zo ontzettend veel kan brengen.

Rust in de tent, onderbouwde keuzes waar je geen buikpijn meer van hoeft te hebben, en een bedrijf dat toekomstbestendig is. Juist nu.

Ik heb voor jou een praktisch document gemaakt met veel a la Japke d. Bouma onbegrijpelijk ‘jeukwoorden’ die je regelmatig voorbij ziet komen.  Met daarbij een duidelijke uitleg en veel aanvullende tips.

Ontvang direct het Klein Bedrijfskundig woordenboek voor zzp’ers en ontvang regelmatig tips over slimme verdienmodellen en bedrijfskundige tips en modellen waar je direct iets mee kunt.

Schrijf je in en ontvang het woordenboek meteen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.