Nieuwsbrief bedrijfskunde voor zzp'ers

Leren van de successen van
grote bedrijven

Karin Hornstra advies voor zzp'ers

Ik geloof dat zzp’ers in Nederland veel meer kunnen bereiken door gebruik te maken

van de bedrijfskundige kennis die binnen grote organisaties wordt gebruikt.

Waarom ik dat geloof,

Sterker nog! Waarom ik dat zeker weet?

Jarenlang werkte ik als manager en projectmanager bij grote organisaties. Organisaties met een missie, een visie, een positionering (??) en een strategie die beschreven stond in een duur boekwerk. 

Echt, lang niet alles ging goed bij deze organisaties. Gelukkig maar, want anders had ik daar geen leuke opdrachten kunnen uitvoeren. 

Maar van al die organisaties heb ik wel heel veel kunnen leren. En in deze roerige tijd waarin we door covid wekelijks worden opgeschud en nieuwe keuzes moeten maken zie ik dat organisaties die de basis op orde hebben het goed blijven doen. 

Zij zijn in staat om heel snel het roer om te gooien, om te veranderen, zodat ze nog steeds hun klanten kunnen helpen. Want daar draait het om toch!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik geef je wekelijks tips, tricks en inspirerende verhalen die je meteen kunt toepassen in jouw eigen bedrijf!

Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Onderwerpen

Strategie Marketing Sales Gewoontes Mindset Zichtbaarheid Keuzes Businessmodel canvas Verdienmodellen Innovatie Onderzoek Bedrijfskundige modellen Leiderschap Money mindset Cultuur Blue ocean strategie Ikigai

"Als de wind van verandering waait, bouwen sommigen muren en anderen windmolens" ​

Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.