Mijn droom

Toen ik zeventien was droomde ik al van een leven onder de Spaanse zon. Ik volgde een opleiding waarbij ik Spaanse les had, maar in die fase van mijn leven had ik andere dingen die voor mij veel belangrijker waren.

Dat ik toen niet mijn kans heb benut om goed Spaans te leren spreken is iets waar ik altijd spijt van heb gehad. Tijdens de periode dat ik als interim-manager door Nederland reisde had ik standaard een set Spaanse les cd’s in de auto, maar veel leverde me dat niet op.

Toen ik een aantal jaren geleden stopte met interimopdrachten en voor een ander, online, verdien-model koos viel er veel tijd vrij. Ik ging een MBA opleiding volgen en had meer tijd voor gezin en hond.

Dat was ook het moment waarop ik serieus werk ging maken van mijn Spaanse studie. Ik volgde een cursus, ging een week naar een talenschool in Malaga, speek nu elke week een uur Spaans met Patricia Guirao Torres uit Valencia. En, start elke dag met een uur woordjes leren, lezen of grammatica. Gemiddeld ben ik hier zo’n vijf a zes uur per week mee bezig. En dat heeft effect.

Wat zou jij doen als jij ineens veel meer vrije tijd had?

Mijn droom, de Spaanse taal goed leren spreken, én, in de winter vanuit de Spaanse zon werken werd pas werkelijkheid toe ik na ging denken over wat echt belangrijk is. En mijn business-en verdien-model daarop aan ging passen.

Wanneer ga jij je dromen waarmaken?

La Casita

De plaats waar wij de afgelopen jaren de winter doorbrachten is Alozaina, op ongeveer 50 minuten afstand van Malaga en Torremolinos. Een huis op een berg, een ideale plek om in alle rust aan je bedrijf te werken. Het huis is te huur. Door omstandigheden wordt de website niet bijgewerkt en werkt het mailadres niet. Bel of mail me voor meer informatie.

Stockfoto  by Barbara Iandolo from Pixabay