Onze vaders zijn broers, onze moeders waren zusters van elkaar. 

Onze overgrootvader was tuinder, onze opa had een kwekerij en was bloemist. Onze vaders traden in zijn voetsporen en hadden jarenlang samen een bloemisterij. We komen uit een familie van ondernemers, hard werken, poten in de klei, er zijn voor je klanten. 

Paula ging al heel jong, op haar 20e, op Terschelling wonen. Ze runde daar eerst samen met haar toenmalig partner een hotel, daarna begon ze een winkel, een ijssalon, en toen kwam Loods. 

In 2011 werd door de eigenaar van rederij Doeksen aan de haven van Terschelling, op de plek waar vroeger een scheepswerf was, een nieuw restaurant gebouwd. Paula kwam in dienst als bedrijfsleider en was van het begin af aan betrokken bij de bouw en de inrichting. 

In 2015 werd ze samen met dochter Sascha eigenaar van Loods.  

Succesvolle jaren volgden en toen kwam corona. 

Wat was het gevolg voor jou, voor je bedrijf? 

Gelukkig hebben we in de zomer van 2020 goed gedraaid. Dat was onze redding, we hebben een buffertje op kunnen bouwen. Daardoor hoefden we niemand te ontslaan, en als het even kan dan willen we dat ook niet. 

Wil je verder lezen, geef je op voor het gratis magazine vol met leuke artikelen over verdienmodellen en avonturen van ondernemers.

dit veld niet invullen s.v.p.