Zo’n tien jaar geleden stopte ik met interim opdrachten als manager en projectleider, de koek was op. Ik wilde iets heel anders gaan doen. Maar wat?

Ik gaf mezelf een jaar de tijd om daarover na te denken. Een jaar waarin ik veel opleidingen volgde, kennis maakte met nieuwe verdienmodellen, met tools, app’s, leeromgevingen, virtual classrooms en met heel veel leuke, interessante mensen.

Er volgden tien jaar waarin ik organisaties en trainers hielp met de techniek van virtual classrooms, met online didactiek, en het ontwikkelen van nieuwe online business- en verdienmodellen.

Corona zorgde voor een top omzet, maar ook voor momenten van reflectie. Is dit nog steeds wat ik het liefst doe? Ik merkte dat ik op de rem ging staan en weet nog precies wat het moment was, wandelend in de Eese met boxer Bono, waarop ik stilstond en dacht: het is klaar, ik stop ermee. Nu.
Ik gaf mezelf weer een jaar om na te denken over wat ik de komende jaren zou gaan doen. Ik begon met een opleiding daytraden, handelen op de aandelenbeurs. Hoe ik daarbij kwam? Geen idee, het leek me wel wat. Een goede keuze, nu, anderhalf jaar later heb ik hier een gedeeltelijke invulling van mijn week in gevonden.

Sinds oktober help ik een paar avonden in de maand in de bediening van een pannenkoeken restaurant bij mij in de buurt in de Eese. Leuk en gezellig, kom vooral eens langs als je in de buurt bent.

Klaar zou je zeggen, genoeg te doen.

Maar zo voelde het niet, er ontbrak iets en ik bleef zoeken naar dat ene waarmee ik iets kan toevoegen, iets kan bijdragen met al mijn kennis en ervaring(en).

Vertrouwenspersoon

Ik denk dat ik dat heb gevonden. Vorig jaar volgde ik een opleiding voor vertrouwenspersoon bij het Kenniscentrum Sociaal Domein. Een intense opleiding met veel impact. Een certificaat volgde en sinds begin dit jaar ben ik door de LVV gecertificeerd als register vertrouwenspersoon!

Als vertrouwenspersoon met veel bedrijfskundige kennis en ervaring denk ik dat ik organisaties en bedrijven goed kan helpen met best lastige vraagstukken op dit gebied.

Wil je meer weten neem dan contact met me op!