Vrijheid, ambitie en succes voor vijftig plussers

6-maanden programma “vrijheid, ambitie en succes” is een VIP traject voor ervaren trainers, opleiders, interim-managers en consultants die een nieuwe dienst willen ontwikkelen op basis van hun kennis.

Wil jij dat bedrijf waar je altijd van droomde?

Je bent opleider, trainer, consultant of interim-manager en bent de magische 50 gepasseerd. Je hebt al een langere carrière achter de rug als zelfstandig ondernemer. En je vraagt je net zoals veel leeftijdgenoten af hoe jij de komende 10, 18 of zelfs 20 jaar van je leven gaat vullen. Herken jij dat gevoel van urgentie dat het nu of nooit is om je werksituatie te veranderen? En die terugkerende vraag: is het niet te laat om van alles om te gooien? Mijn antwoord is “NEE” Volg je gevoel, volg je droom en ga werken aan wat je écht wil.

 

Wat gebeurt er als je ambities en dromen werkelijkheid worden?

Je neem de tijd om dat hele bijzonder programma te ontwikkelen waarmee je opdrachtgevers nog beter kunt begeleiden bij het behalen van hun doelen. Je geeft jezelf toestemming om je kennis om te zetten naar een online aanbod zodat je meer klanten kunt helpen in minder tijd. Je kan locatie onafhankelijk gaan werken. Wat kies jij: een chateau in Frankrijk, off grid in Zweden of een roadtrip door Europa? Ook met een paar uur werken per week kan je genoeg geld verdienen met jouw expertise. Je hoeft niet langer dag in dag uit in de file te staan of je aan werkuren te houden. Je houdt daardoor tijd over voor leuke dingen. Je ontwikkeld een verdienmodel waardoor je je huidige bedrijf of werkzaamheden kan beëindigen of veranderen maar nog steeds omzet binnenhaalt. Wil je samen met mij verkennen of het ook anders kan.

Plan een gratis kennismakingsgesprek en ontvang in 45 minuten gratis tip en advies

Online GROEPSPROGRAMMA van 6 maanden voor 50 plussers die hun werkdromen werkelijkheid willen maken.

Instappen kan op elk moment

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

  • Maandelijks een nieuwe module met lessen en opdrachten
  • Een keer per maand een één op één business coach-call
  • Maandelijks een startup webinar met informatie over je stappen voor de komende maand
  • Een keer per maand deelname aan de Q and A webinar waar je je vragen kunt stellen
  • Toegang tot de online community waar je tussendoor je vragen kunt stellen

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

  • Je bent al langere tijd opleider, trainer, consultant of interim-manager van 50 plus
  • Je hebt zo’n droom en wilt het roer omgooien in 2020, of een plan maken voor iets later
  • Je kiest bewust voor deelname aan een groepsprogramma
  • Je kunt in je agenda een half jaar een aantal uren per week  vrijmaken voor dit programma 
  • Je hebt er zin in! 

 AMBITIE EN VRIJHEID

VOOR 50 PLUSSERS 

Half jaar groeps-programma speciaal voor succesvolle opleiders, trainers, consultants en interim-managers

die het roer om willen gooien, hun droom waar willen maken en een nieuwe business willen ontwikkelen op basis van hun expertise. 

 

DE BASIS VAN HET PROGRAMMA

DIT IS WAT JE KRIJGT 

Toegang online modules en lessen

Je krijgt een jaar lang toegang tot de online leeromgeving met modules en lessen. In de maandelijkse 1 op 1 coach calls spreken we samen af welke modules en lessen jij op welk moment nodig hebt.

 

1 op 1 online Coach Calls

Een half jaar lang plan je een keer per maand een één op éen coach call in waarin we samen de stappen voor de komende maand bespreken en belemmeringen bij de kop pakken.

Accountability 

Wekelijk stuur je me een mail met je voortgang, je planning voor de komende week, en je belemmeringen. Hierdoor zit ik dicht op de bal en kan ik je snel verder helpen.

 

Je krijgt zes maanden lang elke maand toegang tot een van onderstaande modules met praktische lessen en opdrachten. Je houdt een jaar lang toegang tot deze modules. 

 

Een half jaar lang plan je een keer per maand een één op éen coach call in waarin we je persoonlijke vraagstukken bespreken en belemmeringen bij de kop pakken.

Wekelijk stuur je me een mail met je voortgang, je planning voor de komende week, en je belemmeringen. Hierdoor zit ik dicht op de bal en kan ik je snel verder helpen. 

 

Een Businessprogramma met alles wat je nodig hebt voor langdurig succes 

ELKE MAAND EEN MODULE  

Blauwdruk kennis, vaardigheden en missie

Een blauwdruk van al jouw kennis, vaardigheden en ervaring en je mission statement, op basis waarvan je verder kunt om een nieuw businessmodel te ontwikkelen. Je eigen mission statement met alle zaken die voor jou belangrijk zijn.

 

Ontwikkelen van een businessmodel

Een businessmodel dat past bij jouw kennis, vaardigheden en bij je mission statement. Het businessmodel is het fundament van je bedrijf. En het verdien- of winstmodel is de manier waarmee je geld met je expertise gaat verdienen.

Testen van een businessmodel

Tijd en geld verspillen, aan dode paarden trekken? Daar houdt niemand van. In deze module leer je de snelste manier om uit te testen of jouw verdienmodel levensvatbaar gaat zijn.

 

Na deze module heb jij een blauwdruk van je kennis, vaardigheden en ervaring. Ook omschrijf je op een A4tje waar jouw nieuwe business aan moet voldoen.

 

Na deze module heb jij een nieuw verdienmodel bedacht.

Na afloop van deze module weet je of je nieuwe business levensvatbaar is

 

Implementeren van je nieuwe businessmodel

Implementeren van je nieuwe businessmodel

Na het testen, en constateren dat je met je nieuwe dienst een strategische fit met je doelgroep hebt, ga je aan de slag. Je gaat je nieuwe dienst klaar maken voor verkoop.

 

Marketing

Wat is voor jou de beste manier om je diensten in de markt te zetten? Welke netwerken zet je in? En welke social media kanalen? En hoe voorkom je dat je continu bezig bent je met marketing.

Sales

Je leert in deze module volgens een wetenschappelijk bewezen methodiek hoe je programma kunt verkopen. Je maakt een verkoopscript wat we gaan testen. De kans is groot dat je op dit moment je eerste nieuwe dienst al verkocht hebt.

 

Na deze module heb je de benodigde aanpassingen in je bedrijfsprocessen gedaan

 

Na deze module heb je je promotieplan klaar en ben je je nieuwe dienst al aan het promoten

Na afloop van deze module heb je een salesscript dat je gebruikt bij het verkopen van je nieuwe dienst.

 

HET EERSTE BUSINESS PROGRAMMA VOOR 50 PLUSSERS.

 heb je dit al gezien? Je krijg nog meer! 

Dit programma is tot stand gekomen na vele gesprekken met vijftigplussers die het roer om willen gooien. Op basis van deze gesprekken zijn er onderdelen toegevoegd aan dit programma. Dit programma is niet statisch, en kan gedurende de looptijd aan de hand van wensen en behoeftes van deelnemers aangevuld worden met nieuwe modules of expert webinars. 

BONUSSEN

Corona zorgde dat live online werken, coachen en vergaderen vanzelfsprekend is geworden. Je ontvangt toegang tot een online cursus van 36 lessen over live online trainen. Met deze cursus heeft live online trainen voor jou geen geheimen meer

Toegang tot een hele praktische online cursus over het ontwikkelen van online trainingen

Persoonlijk tooladvies, waarbij we samen gaan kijken wat bij jouw en bij je bedrijf past. Dit bespaart je veel tijd en geld

‘Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd hebt gekregen.’

Einstein

Veel gestelde vragen over het programma…

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor dit programma?

Ga uit van 3-4 uur per week, afhankelijk van de module waar je mee bezig bent. Je bent tijdens deze uren aan het werk voor je bedrijf en maakt stappen om deze toekomstgericht te maken.

Ik zie veel staan over online werken en online trainen maar heb een hele andere droom

Neem even contact met me op, dan maken we een afspraak en kijken samen of dit programma iets voor je is. 

Ik ben nog geen vijftig, maar wil wel graag meedoen, mag dat?

Spreekt het programma je aan? Dan ben je van harte welkom! 

Hoe zit het met vakanties?

Goede vraag! Natuurlijk zijn er periodes waarin je wat minder aan je nieuwe business kunt werken, terwijl aan de andere kant een vakantieperiode ook kan zorgen voor juist wat extra tijd. Mijn programma’s hebben altijd een uitloop om afwezigheid tijdens ziekte of vakantie op te vangen. Daar maken we samen afspraken over. 

Van welke tools maken we gebruik?

We maken gebruik van Zoom voor de live online sessies en er is een Slack kanaal voor de vragen die je tussendoor hebt. 

Hoe leer ik werken met de tools de je noemt?

Natuurlijk help ik je daarbij! 

Karin Hornstra

Van interim-manager naar bedrijfskundig levenscoach 

Ik had jarenlang een recreatiebedrijf, werkte daarna als manager bij Achmea, heb meer dan 25 jaar ervaring als (online) ondernemer, als online opleider, en als bedrijfskundig adviseur. Na een carrière als interim-manager bij verzekeraars, ziekenhuizen en zorginstellingen gooide ik in 2013 gefrustreerd door de vele kilometers reizen, marktplaatsen voor zzpers en inkoopafdelingen het roer nogmaals om. Ik specialiseerde me in business-en verdienmodellen voor opleiders, trainers en consultants. Ik werk alleen nog maar online. Mijn auto hebben we verkocht en reizen doe ik alleen nog maar als we in de winter een aantal maanden naar Zuid-Spanje gaan, of in de zomer met camper en boxer Bono rondtrekkend door Europa. Ik heb mijn dromen waargemaakt en help je graag met die van jou!