Business-coaching

Business-coaching en strategisch advies voor opleiders, trainers en experts In 2019 heb ik ruimte voor maximaal 12 deelnemers die ik, afhankelijk van de vraag, een half jaar of een jaar intensief online coach. In dit traject breng ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, online ondernemen en online opleiden mee.

 

VIP DAG

Een VIP traject kan, afhankelijk van je vraag bestaan uit 1,2 of 3 dagen strategische coaching en advies. Voor jou alleen, of samen met je VA of je team.

Bij VIP trajecten werk ik waar nodig samen met experts op het gebied van branding en marketing.

Locatie voor de VIP dagen is het historische landhuis de Eese in de bossen bij Steenwijk.

BEDRIJFSKUNDIG ONDERZOEK

Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het kan zijn om een goed bedrijfskundig onderzoek te doen. Voordat je, gedreven door een lagere omzet, technologische ontwikkelingen of een andere klantbehoefte, ad hoc veranderingen gaat doorvoeren. Ik help je graag bij het uitvoeren van een bedrijfskundig onderzoek waardoor jij, gevoed met de juist informatie en mogelijkheden vervolgstappen kunt nemen. 1 mei start een online programma waarin je zelf binnen je eigen bedrijf onderzoek gaat doen.