Mijn nichtje Yvette van Dijk is eigenaar van het Woonhuis in Wolvega. Een winkel met cadeauartikelen en kleding. Veel van mijn kleren koop ik bij haar en ik had net haar mooie etalage met kerstartikelen bekeken toen de lockdown zorgde dat alles dicht ging.  

Wat was het gevolg van Corona voor jou, voor je bedrijf? 

Het was behoorlijk schrikken toen we hoorden dat er een lockdown

zou komen. De ene dag draai je nog een top omzet en de volgende dag word je verplicht om je winkel te sluiten en daalt de omzet naar een schrikbarend bedrag. 

Voor ons was de sluiting vlak voor kerst op een moment dat de

voorraad op z’n hoogst is in de winkel. Naast kleding verkoop ik ook

woonaccessoires en cadeauartikelen. Dit zijn normaal gesproken onze drukste weken in het jaar. 

Allerlei gedachten razen door je hoofd. 

Hoe komt het met mijn voorraad, het voortbestaan van de winkel, het personeel etc etc.Tijd om echt na te denken had ik eigenlijk niet. De volgende dag ben ik met de 2 toppers die bij mij werken om de tafel gaan zitten met een kop koffie en hebben we allerlei plannen bedacht. 

Wil je verder lezen, geef je op voor het gratis magazine vol met leuke artikelen over verdienmodellen en avonturen van ondernemers.

dit veld niet invullen s.v.p.