Ik geloof dat zzp’ers in Nederland veel meer kunnen bereiken door gebruik te maken

van de bedrijfskundige kennis die binnen grote organisaties wordt gebruikt. 

Op  20 april van 09.00-11.00 kun je meedoen met de online masterclass Bedrijfskunde voor zzp’ers.

In deze praktische masterclass leer ik je hoe je kunt ondernemen zoals grote, succesvolle organisaties dat doen. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn: strategie, bedrijfskundig onderzoek, het Businessmodel canvas en de Blue Ocean strategie 

We maken gebruik van veel voorbeelden en je mag zelf voorafgaand aan de masterclass je vraagstukken naar me mailen. 

Voor deelnemers aan de Kickstart Bedrijfskunde is deze masterclass gratis.

Geen kickstarter? 

Dan betaal je 49 euro excl btw inclusief een half jaar deelname aan de Kickstart Bedrijfskunde. 

Over Karin

Karin Hornstra combineert haar expertise op het gebied van bedrijfskunde, online trainen en online ondernemen om haar klanten te helpen om een succesvol, winstgevend businessmodel te ontwikkelen, te testen en in de markt te zetten. Ik werk nog maar drie dagen per week, en dan geen drie dagen van 8 uur per dag. In de winter werk ik vanuit Zuid-Spanje, soms op een terras in Torremolinos, vanuit een restaurant in Malaga of vanuit onze camper. Het fundament, het businessmodel van mijn bedrijf staat als een huis. Ik weet precies waar ik wel of geen ‘ja’ of ‘nee’ tegen zeg, weet welke klanten ik het allerbest kan helpen en op wat voor manier, en weet wat de waarde is van mijn diensten. Dat geeft enorm veel rust en zorgt ervoor dat ik tegenwoordig voldoende tijd heb om te genieten. En daar help ik jou ook graag mee tijdens deze masterclass.

Onderwerpen tijdens de kickstart

Strategie Marketing Sales Gewoontes Mindset Zichtbaarheid Keuzes Businessmodel canvas Verdienmodellen Innovatie Onderzoek Bedrijfskundige modellen Leiderschap Money mindset Cultuur Blue ocean strategie Ikigai

Wat moet je verder nog weten?

Wanneer:
17 maart 2022

Tijdstip:
13.00-17.00  

FAQ

Stuur me een mail, dan informeer ik je over andere mogelijkheden.

Een computer of laptop met een goede internet verbinding. Pen en papier.

Jazeker kan dat! Deze masterclass is voor elke ondernemer interessant. 

Pak je telefoon en bel of gebruik Whatsapp: 06485057