Een jaar geleden, op een terras in Malaga, besloot ik om me met mijn advies en business-coaching bedrijf helemaal te gaan richten op vijftigplussers. Logisch? Ja hoor, de meeste klanten die ik had waren al boven de vijftig. Maar vooral, boven de vijftig is er sprake van andere, interessante vraagstukken en zijn er andere wensen. Er wordt nagedacht over de toekomst, het gevoel van urgentie, als ik nog dit of dat wil doen moet ik het nu doen. Maar ook bedrijfsbeëindiging, opvolging en pensioen zijn issues.

We zijn een jaar verder, ik ben weer in Malaga en kijk zakelijk en privé terug op een bijzonder jaar met een bijzonder staartje. In december verkochten we ons huis en namen definitief de stap om verder te gaan zonder hypotheek en een hele kleine eco-woning te laten bouwen en een wat grotere camper. Onze droom, we zijn hier al jaren mee bezig, komt in 2020 uit.

Het was een jaar met veel gesprekken met bijzondere, enthousiaste, ambitieuze vijftigplussers en naar aanleiding van die gesprekken ontwikkelde ik drie nieuwe diensten.

  1. Het gratis digitale magazine, voor en door vijftigplussers. Een magazine met verhalen, inhoud, tips en inspiratie waarop we hele goede reacties kregen en dat eind maart 2020 een vervolg gaat krijgen in een tweede editie.
  2. Verder ontwikkelde ik een nieuw online groepsprogramma voor 50 plussers dat in een speciale VIP versie op 19 februari start met een digitale meeting vanuit Malaga.
  3. Op 24 april organiseer ik in de buurt van Steenwijk, in de bossen van landgoed de Eese, een event, ook weer speciaal voor vijftig plussers.

Er komt nog meer aan, speciaal voor vijftigplussers. Meer weten?

Mail of bel me, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.