Online bedrijfskunde voor zzp'ers

Ik help zzp’ers met praktische, snel toepasbare bedrijfskundige tips en toepassingen waardoor ze betere keuzes maken, beter gaan presteren en gelukkiger worden. 

"Een passie voor bedrijfskunde en vitaliteit"

Kickstart bedrijfskunde voor zzp'ers

Ik help zzp’ers met praktische, snel toepasbare bedrijfskundige tips en toepassingen waardoor ze betere keuzes maken, beter gaan presteren en gelukkiger worden. 

In de Kickstart bedrijfskunde maak je je in 3 weken de basis van een goede organisatie eigen. 

Waardoor ook jij in staat bent om net als die grote organisaties sneller te veranderen waardoor je in 2022 geen klanten en opdrachten verliest, maar juist beter gaat presteren. 

Gratis Klein Bedrijfskundig Woordenboek

Ik heb voor jou een praktisch document gemaakt met veel a la Japke d. Bouma onbegrijpelijk ‘jeukwoorden’ die je regelmatig voorbij ziet komen.  Met daarbij een duidelijke uitleg en veel aanvullende tips.

Het overkomt mij ook, het gebruik van ‘beroepsjargon’, woorden die binnen de organisaties waarvoor ik werkte heel normaal waren, maar waarvan ik merkte dat veel mensen ze niet kennen of ‘niet goed’ gebruiken.

Terwijl wat kennis van bedrijfskundige termen en modellen jou als zzp’er juist zo ontzettend veel kan brengen.

Onderzoek en advies voor ZZP'ers

Je doet toch alles goed volgens het boekje?

En toch haal je niet uit je bedrijf wat je verwacht had toen je begon.

Je wilt een oplossing, maar weet niet hoe je dat aan moet pakken.

Misschien kan ik je helpen.

Een uniek verdienmodel dat zorgt voor vrijheid en geluk

Het ontwikkelen van een nieuw verdienmodel kost veel tijd, geld en energie. Je kunt er als een berg tegenop zien om hiermee te beginnen of blijft halverwege hangen door een gebrek aan expertise of gewoon omdat je het helemaal niet meer ziet zitten. Die droom, die vrijheid, dat geluk, je wilt het zo graag. Stel je eens voor dat je iemand zou hebben die je kan helpen? Niet met een online programma maar samen met jou. Zullen we eens kennismaken en het over jouw plannen hebben?

Over_karin_hornstra_helpen

Schrijf je in voor mijn magazine

Meld je aan voor mijn Facebookpagina

Volg mij op Instagram